Skip to content

UTÁNRENDELÉS

EZEN AZ OLDALON SOROZATUNK KORÁBBAN MEG-
JELENT LAPSZÁMAIT VÁSÁROLHATOD MEG.

  Kérjük, először add meg, hány különböző lapszámból
  szeretnél rendelni:

  Most részletezd, mely kötet(ek)ből hány példányt kérsz.

  1. Kötet száma:

  Rendelt mennyiség:

  2. Kötet száma:

  Rendelt mennyiség:

  3. Kötet száma:

  Rendelt mennyiség:

  4. Kötet száma:

  Rendelt mennyiség:

  5. Kötet száma:

  Rendelt mennyiség:

  6. Kötet száma:

  Rendelt mennyiség:

  7. Kötet száma:

  Rendelt mennyiség:

  8. Kötet száma:

  Rendelt mennyiség:

  9. Kötet száma:

  Rendelt mennyiség:

  10. Kötet száma:

  Rendelt mennyiség:

  Kérjük, mielőtt megadod adataid, ide kattintva olvasd el:


  A megrendelő adatai:

  A *-gal jelölt mező kitöltése kötelező!

  Vezetéknév*:

  Keresztnév*:

  Cégnév:

  Adószám*:

  Irányítószám*:

  Város*:

  Utcanév*:

  Közterület típusa*:

  Házszám*:

  Épület:

  Lépcsőház:

  Emelet:

  Ajtó:

  Telefon*:

  E-mail cím*:

  E-mail cím
  megerősítése*:

  Szállítás

  Kérjük jelöld be, hogy a fenti címre, vagy GLS átvevőhelyre, GLS automatába kéred-e csomagjaid. Ha a GLS átvételi helyet választasz, a kattintás után térképes keresőnkben keresd ki, hova szállítsunk!


  Kérjük, válaszd ki GLS átvevőhelyed!

  Az alábbi térkép segítségével (pl. irányítószám megadásával, vagy a térkép mozgatásával) megkeresheted a hozzád legközelebbi GLS átvevőhelyet. Ha megtaláltad, hova kéred csomagodat, a kiválaszott átvevőhelyre történő kattintással tudod véglegesíteni választásod!

  Kiválasztott csomagpont:


  NYILATKOZATOK

  Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam és elfogadom.* Emellett határozottan kijelentem, hogy elmúltam 18 éves.
  (Előfizetésed csak akkor tudjuk elfogadni, ha ezt a dokumentumot elolvasod és elfogadod!)
  Az Általános adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, az abban írtakat elfogadom és hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a Hachette Fascicoli abból a célból is kezelje, hogy részemre marketing célú információkat küldjön.

  A weboldalunkon megkötött szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, utóbb nem lesz hozzáférhető. Az előfizetési szándék elfogadásakor tett nyilatkozatait elektronikus úton rögzítjük. Az előfizetés rögzítése során vétett adatbeviteli hibák kijavítását – ha voltak ilyenek – ügyfélszolgálatunkon keresztül bármikor kérheti.

  A szerződéskötés nyelve a magyar nyelv. A szerződéskötés során a Hachette Fascicoli kiadó nem alkalmaz külön magatartási kódexet.

  Az előfizetés szabályai

  A sorozat folyamatosan előfizethető, de az előfizetés kezdő lapszáma az árus terjesztésben éppen kapható lapszámhoz igazodik. 

  Az első előfizetői csomagban 1, 2, 3 vagy 4 lapszám található, az előfizetés kezdő lapszámától függően. A második előfizetői csomagtól kezdve minden küldemény 4 lapszámot tartalmaz majd. 

  Az előfizetői ár a 22. lapszámtól 1.999 Ft lapszámonként, így a 4 kötetet tartalmazó előfizetői csomag ára  7.996 Ft.

  A küldeményeket az átvételt követő 14 napban kell kifizetni a csomagban található sárga csekken, bankkártyával vagy átutalással. Az újabb előfizetői csomagok postázása mindaddig automatikusan, négyhetente történik, amíg a küldemények számlája időben rendezésre kerül.

  A kézbesítést a Magyar Posta Zrt. végzi. A kiszállításról a megadott e-mail címen vagy telefonszámon küldenek értesítést.

  Az 1., 2., 6.  és az utolsó előfizetői csomagban a lapszámok mellett előfizetői ajándékot küldünk:

  • az 1. küldeményben egy porcelánbögre található
  • a 2. küldeményben egy thermobögrét küldünk;
  • a 6. küldeményben egy Disney notesz érkezik;
  • az utolsó kiküldéssel érkezik egy LED-világítású könyvespolc.

  Az előfizetők annyi előfizetői ajándékokat kapnak meg, amennyi a nekik kiküldött csomagok száma alapján a fenti felsorolás alapján nekik jár!

  Az előfizetők az előfizetésük kezdő lapszámát megelőző lapszámokat kedvezményesen, azaz szállítási díj fizetése nélkül szerezhetik be utánrendeléssel!

  Fizetési késedelem esetén e-mailen és postai levélben értesítünk a fennálló tartozásról.

  A sérülten vagy hiányosan kézbesített csomagot díjmentesen cseréljük.

  Az előfizetés adatai nyomon követhetők az online ügyfélszolgálati oldalunkon az elofizetes.suvet.hu címen vagy a SUMMA applikációban.

  További kérdés esetén a disneymini@suvet.hu e-mail címen vagy telefonon a 06/1-358-6633-as számon érhető el ügyfélszolgálatunk.

  Az előfizetés bármikor lemondható.

  Az utánrendelés szabályai

  Az Disney – Mini Mesék című gyűjteményünk már megjelent lapszámai utánrendelésben is megvásárolhatók a készlet erejéig.

  Utánrendelésben az 1. szám ára 349 Ft, a 2. szám ára 999 Ft. A 3-21. szám ára 1999 Ft/szám, a 22. számtól kezdve 2499 Ft/szám.

  A megvásárolt számok házhoz szállításának díja: 

  • GLS futárszolgálattal történő házhoz vagy csomagpontra történő szállítás esetén: 799 Ft négy kötetenként. (Azaz 1, 2, 3 vagy 4 db kötet vásárlása esetén 799 Ft, 5-8 kötet vásárlása esetén 1.598 Ft stb.)
  • MPL-lel történő házhozszállítás esetén: 1975 Ft. 

  Utánrendeléskor a megvásárolni kívánt kötetek és a szállítási díj értékét előre kell kifizetni! A fizetést az alábbi módokon teljesítheted:

  Bankkártyával: a SUMMA applikációban, az elofizetes.suvet.hu címen elérhető online ügyfélszolgálati oldalunkon keresztül (a belépéshez szükséges adatokat kérd az ügyfélszolgálatunktól az disneymini@suvet.hu címen).

  Átutalással: az Hachette Fascicoli S.r.l. 13700016-07753008-00000000 sz. számlaszámára (az utalás közleményében feltüntetendő rendelési azonosítót kérd ügyfélszolgálatunktól az disneymini@suvet.hu címen).

  Csekken: a rendelésben megadott címre sárga csekket küldünk. Ha rendelés leadáskor jelzed, hogy nem kérsz sárga csekket, rendelésed értékéből 100 Ft kedvezményt kapsz!

  A megrendelt számok és a szállítási díj kifizetése után 14 napon belül juttatjuk el a csomagot Neked a GLS futárszolgálat segítségével vagy – ha ezt külön jelölted – az MPL-lel.

  Az utánrendelés részletes feltételeit a honlapunkon megtalálható ÁSZF-ben olvashatod el. További tájékoztatást az disneymini@suvet.hu e-mail címen vagy telefonon a 06/1-358-6633-as számon kaphatsz az ügyfélszolgálatunktól.

  Az előfizetők az előfizetésük kezdő lapszáma előtt megjelent számokat az előfizetői, kedvezményes áron rendelhetik meg, GLS futárszolgálattal történő kézbesítés esetén szállítási díj fizetése nélkül, MPL választása esetén 1975 szállítási díj megfizetésével.