Skip to content

Kedves Érdeklődő!

Kiadványunk sajnos már nem előfizethető. A sorozat már megjelent lapszámai utánrendelésben vásárolhatók meg – kérjük, kattintson az utánrendelés menüpontra!

Az előfizetés szabályai

A sorozat folyamatosan előfizethető, de az előfizetés kezdő lapszáma az árus terjesztésben éppen kapható lapszámhoz igazodik. 

Az első előfizetői csomagban 1, 2, 3 vagy 4 lapszám található, az előfizetés kezdő lapszámától függően. A második előfizetői csomagtól kezdve minden küldemény 4 lapszámot tartalmaz majd. 

Az előfizetői ár a 22. lapszámtól 1.999 Ft lapszámonként, így a 4 kötetet tartalmazó előfizetői csomag ára  7.996 Ft.

A küldeményeket az átvételt követő 14 napban kell kifizetni a csomagban található sárga csekken, bankkártyával vagy átutalással. Az újabb előfizetői csomagok postázása mindaddig automatikusan, négyhetente történik, amíg a küldemények számlája időben rendezésre kerül.

A kézbesítést a Magyar Posta Zrt. végzi. A kiszállításról a megadott e-mail címen vagy telefonszámon küldenek értesítést.

Az 1., 2., 6.  és az utolsó előfizetői csomagban a lapszámok mellett előfizetői ajándékot küldünk:

  • az 1. küldeményben egy porcelánbögre található
  • a 2. küldeményben egy thermobögrét küldünk;
  • a 6. küldeményben egy Disney notesz érkezik;
  • az utolsó kiküldéssel érkezik egy LED-világítású könyvespolc.

Az előfizetők annyi előfizetői ajándékokat kapnak meg, amennyi a nekik kiküldött csomagok száma alapján a fenti felsorolás alapján nekik jár!

Az előfizetők az előfizetésük kezdő lapszámát megelőző lapszámokat kedvezményesen, azaz szállítási díj fizetése nélkül szerezhetik be utánrendeléssel!

Fizetési késedelem esetén e-mailen és postai levélben értesítünk a fennálló tartozásról.

A sérülten vagy hiányosan kézbesített csomagot díjmentesen cseréljük.

Az előfizetés adatai nyomon követhetők az online ügyfélszolgálati oldalunkon az elofizetes.suvet.hu címen vagy a SUMMA applikációban.

További kérdés esetén a disneymini@suvet.hu e-mail címen vagy telefonon a 06/1-358-6633-as számon érhető el ügyfélszolgálatunk.

Az előfizetés bármikor lemondható.

Az utánrendelés szabályai

Disney Mini Mesék gyűjteményünk már megjelent kötetei utánrendelésben is megvásárolhatók a készlet erejéig.

Utánrendelésben az egyes részek ára:

  1. szám: 349 Ft
  2. szám: 999 Ft
  3. A 3-21. számok: 1.999 Ft/kötet
  4. A 22. és további számok: 2.499 Ft/kötet

A megvásárolt számok házhoz szállításának díja: 799 Ft négy kötetenként. (Azaz 1, 2, 3 vagy 4 db kötet vásárlása esetén 799 Ft, 5-8 kötet vásárlása esetén 1.598 Ft stb.)

Utánrendeléskor a megvásárolni kívánt kötetek és a szállítási díj értékét előre kell kifizetni! A fizetést az alábbi módokon teljesítheted:

Bankkártyával: az elofizetes.suvet.hu címen elérhető online ügyfélszolgálati oldalunkon, vagy a SUMMA előfizetői mobilapplikáción keresztül (a belépéshez szükséges adatokat kérd az ügyfélszolgálatunktól a disneymini@suvet.hu címen).

Átutalással: az Hachette Fascicoli S.r.l. 13700016-07753008-00000000 számlaszámára (az utalás közleményében feltüntetendő rendelési azonosítót kérd ügyfélszolgálatunktól a disneymini@suvet.hu címen).

Csekken: a rendelésben megadott címre sárga csekket küldünk.

A megrendelt számok és a szállítási díj kifizetése után 14 napon belül juttatjuk el csomagot a vásárlónak a GLS futárszolgálat segítségével. 

Az utánrendelés részletes feltételei a honlapunkon megtalálható ÁSZF-ben olvashatók el. További tájékoztatás a disneymini@suvet.hu e-mail címen vagy telefonon a 06/1-358-6633-as számon kapható az ügyfélszolgálatunktól.

Az előfizetők az előfizetésük kezdő lapszáma előtt megjelent számokat szállítási díj fizetése nélkül rendelhetik meg.