Skip to content

Kedves Érdeklődő!

Kiadványunk sajnos már nem előfizethető. A sorozat már megjelent lapszámai utánrendelésben vásárolhatók meg – kérjük, kattintson az utánrendelés menüpontra!

Az előfizetés szabályai

A sorozat folyamatosan előfizethető, de az előfizetés kezdő lapszáma az árus terjesztésben éppen kapható lapszámhoz igazodik. 

Az első előfizetői csomagban 1, 2, 3 vagy 4 lapszám található, az előfizetés kezdő lapszámától függően. A második előfizetői csomagtól kezdve minden küldemény 4 lapszámot tartalmaz majd. 

Az előfizetői ár a 22. lapszámtól 1.999 Ft lapszámonként, így a 4 kötetet tartalmazó előfizetői csomag ára  7.996 Ft.

A küldeményeket az átvételt követő 14 napban kell kifizetni a csomagban található sárga csekken, bankkártyával vagy átutalással. Az újabb előfizetői csomagok postázása mindaddig automatikusan, négyhetente történik, amíg a küldemények számlája időben rendezésre kerül.

A kézbesítést a Magyar Posta Zrt. végzi. A kiszállításról a megadott e-mail címen vagy telefonszámon küldenek értesítést.

Az 1., 2., 6.  és az utolsó előfizetői csomagban a lapszámok mellett előfizetői ajándékot küldünk:

  • az 1. küldeményben egy porcelánbögre található
  • a 2. küldeményben egy thermobögrét küldünk;
  • a 6. küldeményben egy Disney notesz érkezik;
  • az utolsó kiküldéssel érkezik egy LED-világítású könyvespolc.

Az előfizetők annyi előfizetői ajándékokat kapnak meg, amennyi a nekik kiküldött csomagok száma alapján a fenti felsorolás alapján nekik jár!

Az előfizetők az előfizetésük kezdő lapszámát megelőző lapszámokat kedvezményesen, azaz szállítási díj fizetése nélkül szerezhetik be utánrendeléssel!

Fizetési késedelem esetén e-mailen és postai levélben értesítünk a fennálló tartozásról.

A sérülten vagy hiányosan kézbesített csomagot díjmentesen cseréljük.

Az előfizetés adatai nyomon követhetők az online ügyfélszolgálati oldalunkon az elofizetes.suvet.hu címen vagy a SUMMA applikációban.

További kérdés esetén a disneymini@suvet.hu e-mail címen vagy telefonon a 06/1-358-6633-as számon érhető el ügyfélszolgálatunk.

Az előfizetés bármikor lemondható.